Styrets leder er på vegne av Norsk Paramedicforening ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Stillingsforhold til statistikk. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Dette for å kunne administrere medlemskap, kursadministratjon, påmelding/deltagelse i aktiviteter, lisenser, forsikringer og lignende.

For å administrere recurrent payments, årsabbonement eller automatisk fornyelse dersom kunden ønsker det, bruker Norsk Paramedicforening informasjon lagret i Vipps for å sende påminnelser eller åpne for abbonement.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best opplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: 
https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Inpercepta.no har tilgang til tredjeparts opplysninger til administrasjon av medlemskap.

MedEasy vil ha tilganger på medlemslister for å kunne utstede rabatter.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

Oversikt over tidligere medlemmer og kundeforhold lagres for å administrering i hht. punkt 3. hvor opplysningene lagres i 10 år.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
leder(at-)paramedic.no

Norsk Paramedicforening
Ørneveien 17 1476 Rasta

193 kommentarer

  1. למעשה, שימוש באמצעים מלאכותיים לטובת עיכוב השפיכה, לא באמת נותן מענה ממוקד ואמיתי לשורשי הבעיה, אלא מוסיף סיבוכיות מיותרת לחוויה המינית והופך את קיום יחסי המין למסורבל יתר על המידה – כך שמה שהתחיל בתור בעיה של רגישות יתר במיטה עשוי להפוך לבעיה אמיתית של חוסר תחושה, אימפוטנציה ואין אונות אמיתית. נערת ליווי פרטית

  2. קמגרה הוא אחד מתחליפי הויאגרה הנפוצים והאיכותיים ביותר, אשר נמכר בעשרות מיליוני יחידות בכל רחבי העולם. מדובר בתכשיר המטפל בבעיות השגת זקפה אשר מקורן בגורמים שונים, וזאת על ידי הרחבת כלי הדם ובעיקר באזורים הקשורים ליחסי המין. ההרחבה מאפשרת זרימת דם משופרת לאיבר המין, ומכאן להשגת זקפה מלאה וממושכת יותר.

  3. Check out 1this guide about how to get free diamonds on cooking fever

    gddd23jas
    The game is a whole lot more fun when you have unlimited gems.If you like mobile games like this you need to check out this guide

  4. And indeed, these hot babes are able to fulfill all your craziest desires, and they all are fans of hardcore banging classes, so you gets keen excitement watching the craziest activities of those active nude babes and their horny lovers. porn pic asian So, naturally, a vital guy like you just doesn’t have the time to spend looking through porn sites to split the duds from the gems.

  5. PG SLOT, the most attractive online slots game that is number one in the slot game industry in Thailand Which is very popular among the slot players in Thailand. PGSLOT consumes up to 70% of the slot game market percentage from all slot players in Thailand, which the new PG slots website is hot like COOKIESLOT of We are another website that takes care of and provides a full range of PG slot game camps. You can be confident that your PG slots game will never be the same again. Support for mobile slot games, including a full-featured slot play application fome123

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.